torstai 22. lokakuuta 2015

Bio Sculpture geelikynnet käsieni suurin onni.


Vuonna 2008 aloin hahmottamaan pikkuhiljaa omaa osaamistani ja millaista työtä haluaisin tehdä? yksi suurin innoittajani oli kokeilujen kautta kauniit rakennekynnet, joilla sain atoopikon käteni kauniiksi ja terveiksi. Kokeilin erilaisia merkkejä ja tekniikoita, tippipidennyksiä liimalla, tavallisia geelikynsiä ja akryllikynsiä. Olin tutustunut Bio Sculpruteen aikanaan kynsimallina ja ihastunut todella, sillä liuskottuvat neulanterävät ja ohkaset kynteri saatiin Bion hoitolassa kerrassaan upeiksi. En vielä tuolloin ymmärtänyt tuotteissa olevan eroja ja siksi päädyinkin kokeilemaan vähän kaikkea. Monissa kokeiluissa oli todella vahvat hajut ja aineet olivat kovia + kynnet luonnottoman paksut möhkäleet. Roskia viedessäni tippikynnet napsahtivat kauniisti ja eriääisn iloisesti roskakatoksen seinään aiheuttaen suurta kipua. Tällainen napsahtaminen näin jälkiviisaana johtui siitä, että minun kynteni oli paljon joustavampi kuin tuo rakennekynsi ja niiden koostumus erosi liikaa toisistaa, joka johti katkeamiseen.

Omat ohkaiset kynteni ohenivat ja kun sitten päädyin kokemusteni kautta Bio Sclupturen koulutukseen vuonna 2008 muistan edelleenkin Mariannen säälivän kommentin " voi tyttö raukkaa mitä väkivaltaa kynsillesi on tehty " Kynteni olivat verestävän punaiset ja pienikin kosketus kynteen aiheutti minulle kipua. Marianne pelasti minut ja laittoi kynsilleni suojaavan geelikynnen, joka toi rakennetta ja suojaa rikkinäiselle kynnelleni. Kynteni alkoivat parantua ja kolmen- neljän kuukauden päästä sain vihdoin terveet kynnet. 

Lapsen synnyttyä päätin kokeilla luopua ajankäytön hallinnon syistä geelikynsistä, ja muutama kuukausi ilman geelejä suojana tuottikin mukavan tuloksen: Omat kynteni liuskottuivat jatkuvasti ja myös lohkeilivat. Joka päivä piti olla kynsiviila mukana, korjatakseni erilaisia vaurioita. Suihkussa lohkeamat jäivät kiinni hiuksiin. Aikani kun tätä katselin, niin huomasin säästäväni enemmän aikaa ja hermoja + terveyttä kun käyn hoitolassa sen kerran kuussa huollattamassa kynnet ja muutenkin kynsinauhat. Kynnen rakenteita on erilaisia ja omalta osaltani atopia voi vaikuttaa huonoon kynnen laatuun. Mielestäni suurimman hyödyn ja vasteen Bion joustavista rakennetta korjaavista geeleistä saavutetaan juuri luonnostaan riittämättömän ohuelle, tai liuskottuvalle kynnelle. Meillä on toki tarjolla myös kovemmillekkin kynsille sopivia geelejä.

Kuva syyskynnet eiliseltä.

Tällähetkellä muodissa on erityisesti luonnolliset yksiväriset geelikynnet, jotka eivät ole liian pitkät. Yllä oleva kuva on oikein mainio esimerkki tämän hetken muotitrendi väristä ja mallista. Geelin kanssa kynnet kasvavat aika nopeasti ja noin kerran kuussa tehdyssä huollossa pääsee taas viilaamaan kynttä.

Kuva tässä meidän ihanassa julisteessa näkyy myös nykytrendi mukavasti. Tulee jotenkin heti mieleen kaikki sadut ja keijut ja menninkäiset, sehän vain passaa!

kuva Erilaisia koristelutekniikoita

kuva bling blingiä

Bio Sculpture ei ole edullisin merkki kouluttautua, tai ostaa. Olen kuitenkin kokenut, että hinnalle saa vastinetta ja vaikka olen astmaatikko ja atoopikko niin tuoksuttomat ja myrkyttömät geelit eivät ole aiheuttaneet minulle koskaan minkäänlaista rasitetta tai ongelmaa. On ilo käyttää ja työskennellä merkin kanssa joka kouluttaa teknikkonsa hyvin ja myös satsaa laatuun.

Haluamme tarjota vuoden 2015 loppuun saakka koodilla #CirraBioKynnet oman kynnen vahvistuksen blogihintaan 65 € Alennuksen saat mainitessasi tuon koodin hastagilla.

Kirpeätä syksyä, pusuja ja haleja

Toivottaa: Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti