keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

AURINKOA AURINKOA SE ON TÄÄLLÄ TAAS

Ihanan lyhyt ja tehokas Suomen kesä on rantautunut vihdoin tervetulleesti Joensuuhunkin.

Olen saanut nauttia Instragramista upeista kesäkuvista Joensuusta niitä löytyy kun hakee #Joensuu, saa aivan uusia ulottuvuuksia parhaista Joensuu jutuista, kuvista ja tapahtumista myöskin :).

Aurinko tekee hyvää ja on ihanaa, mutta liika on liikaa kaikessa :) Joten ehdottomasti suosittelen käyttämään aurinkosuojakertoimellisia voiteita kesällä.

Kosteutettu ja terve tasapainoinen iho on kaikkein kestävin kapistus.

Ostin juuri meidän muksulle 6 kk ja itselleni kasvoille tämän aurinkorasvan. Laitoin sen laukkuun, jotta voimme rasvailla itseämme tarpeen mukaan liikkuessamme ulkona. Ihoa auringolta suojaa parhaiten vaatteet.

Vartalolle olen vaihdellen käyttänyt 15-30-50 spf suojakerrointa. Ulkomailla aina enemmän, mutta Suomen suvi ei paljon nahkaani kärtsää kun en ole enää nykyiseltään mikään nahkan grillaaja :). Työssä kun on nähnyt paljon erilaisia ihoja, eri aikakausista niin on tullut fiilis ettei ole kovinkaan iso hinku paahtaa jatkuvasti ihoaan liikaa.

Rusketus on ihon puolustusmekanismi, ettei sisäelimet pala. Rusketus on ikäänkuin kehon hätähuuto, että apua meinaan palaa :) Pieni päivetys on kiva ja suojaa juurikin sisäelimiämme, mutta kauneimmillaan  iho on kuulas, terve ja raikas! niinkuin vauvan iho konsanaan.

Nämä voiteet joita meiltä saa heijastavat auringonsäteet iholta pois turvallisesti. Varsinkin decoltee, poskupäät, nenä, korvat ovat tärkeitä huomioida myös Suomen suvessa.

Raskaana ollessa iho ei pysty suojautumaan arskalta niin hyvin kuin normaalisti. Raskaana ollessa itse nautiskelin varjoista, uimisesta ja viilennyksistä. Onnekseni ihooni ei jäänyt pigmenttimuutoksia raskaudesta <3 Liekkö sattumaa!? Käytin myös tavallista huolellisemmin ravitsevia raskausarpivoiteita ja selluliittivoiteita vartalolle raskaana ollessani.

Ilta auringosta nautiskelemassa viimevuonna, kun Appe oli matkustajana masukissa. Koetamme ulkoilla aina aamuisin, tai iltapäivällä.

Parasta on muistaa suojautua klo 11-15.00 välillä auringolta. Muuten kyllä aurinko tekee aivan nannaa ja tuollakin aikavälillä suosittelen ulkoilua, mutta huolehtien omasta ja muidenkin
hyvinvoinnista :).

Nyt Appe jo huutelee tuolla vaatien leikkimään, Aurinkoa ihanaiset <3

Hoitolastamme saatte lisää tietoa aurinkotuotteista numerosta 050 4118816 www.cirra.fi

<3: Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti